All4trade is sinds begin 1995 uitgegroeid tot een grote organisatie. Het beheer van het logistieke proces hebben wij bewust altijd binnen All4trade gehouden. Dit eigen logistieke netwerk beschouwen wij als één van onze pluspunten.

Ons wagenpark met meerdere vrachtwagens die door heel Nederland, België en een deel van Duitsland rijden om onze producten te leveren. Hierdoor kunnen we in goed overleg met onze klanten een passende leverfrequentie en levertijd bieden.

Specialistische kennis met persoonlijke aandacht

De integratie van onze uitbrengactiviteiten in de zelfbedieningsgroothandel is een van de belangrijke onderdelen van onze service. Door deze combinatie kunnen wij onze klanten bedienen vanuit één punt. Dit betekent dat onze klant in beiden kanalen hetzelfde aanspreekpunt heeft met specialistische kennis, dat is voor ons service met persoonlijke aandacht!

Komt u in aanmerking voor bezorging?

Of uw aankopen bezorgd kunnen worden of niet, hangt af van uw ordergrootte & locatie. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor onze uitbrengmogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice en vraag naar de mogelijkheden.